Transglutaminase

Posted: 14/04/2013 in Îţi crapă capu'
Etichete:, , , , ,

Dacă vă întrebaţi ce-i SF-ul ăsta puteţi uşor găsi un răspuns pe Wikipedia aici.

V-aţi lămurit? Cam nu?

Atunci vedeţi aici şi sunt convins că v-aţi lămurit :). Bonsai-ul ăla e demenţial dar ce are a face cu proteina!? Nimic, doar subconştientul nostru trebuie să lucreze…

La ce foloseşte minunea asta? Foarte simplu, vedeţi aici. Dacă vi se pare că ăsta-i doar un pasionat de ciudăţenii mă văd obligat să insist să urmăriţi neapărat videoul din acest articol.

Vi s-a uscat gura? Sper că nu de poftă 🙂 sau mai corect 😦 de trei ori 😦 😦 😦 …

Cred că orice aş spune în plus e de prisos… Data viitoare când cumpăraţi şuncă gândiţi-vă puţin…

Poate sunteţi prea tineri şi nu ştiţi că înainte de ’89 în prăvălii se găseau „tacâmuri de pui”, adică: spate, picioare, gât şi cap. Era cel mai ieftin produs, cu adevărat ieftin. Acum porcăria aia de tacâm din fericire nu se mai vinde, a apărut şunca. Un pic de carne proastă „bucătăţită” şi nişte transglutaminase delicios de 100% naturală şi ceea ce acum ceva  vreme ne întorcea maţele pe dos a devenit delicatesă…

Aldis, Cristim, Meda, Maestro, oare câţi ca ei…?

M-aş face vegetarian da’ nici aolo nu cred că-s toate cum ar trebui…

Poftă… mică, foarte mică.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s